Σύνδεση

Όπως Παλιά Παραδοσιακή Ταβέρνα

  Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Καλώς  Ήρθατε,
Μαζί μας θα περάσετε  απαράμιλλες στιγμές γεύσης και διασκέδασης σε προσιτές τιμές... όπως παλιά...

Στην μεσαία συνοικία των Τρικάλων Κορινθίας, σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία. Mέσα σε ένα περιβάλλον όπου η παράδοση αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα, σας προσκαλούμε για ένα ταξίδι στις γεύσεις… όπως παλιά…
Μια ωδή στο αυθεντικό και παραδοσιακό, με σεβασμό στο χρόνο που πέρασε, αναπαλαιώσαμε ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία των Τρικάλων, διατηρήσαμε την πετρά και δημιουργήσαμε ένα εστιατόριο με αρχές!
Πρόκειται για ένα παραδοσιακό εστιατόριο που συνδυάζει πολυτέλεια, φιλική ατμόσφαιρα, σύγχρονες ανέσεις και σας υπόσχεται ιδιαίτερες γαστρονομικές απολαύσεις χωρίς να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, καθώς η τιμές μας είναι πραγματικά χαμηλές.
Το τζάκι, η επιλεγμένη μουσική, η άψογη εξυπηρέτηση και η εξαιρετική ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, δημιουργούν ένα φιλικό περιβάλλον και αποτελούν εγγύηση για ένα απολαυστικό ταξίδι στη γεύση.
Χαλαρώστε και απολαύστε υπέροχα πιάτα από τοπικές συνταγές. Με τις καλύτερες πρώτες ύλες, σας υποσχόμαστε αυθεντικές γεύσεις που ανταμείβουν και με το παραπάνω. Ζεστές υγιεινές ελληνικές σούπες, κοτόπουλο με σπιτικές χυλοπίτες, γίγαντες με λουκάνικο, αρνάκι  με πατάτες όλα μαγειρεμένα σε παραδοσιακές πήλινες γάστρες.

Το ταξίδι στις γεύσεις ξεκίνησε...

  Επωνυμία:
Όπως Παλιά Παραδοσιακή Ταβέρνα
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
  Διεύθυνση
Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
  Τ.Κ.
20400
  Πόλη
Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
  Τηλέφωνα
2743091370
Κινητό Τηλέφωνο:
6972280116
  E-mail
opospalia@test.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.