Σύνδεση

Περί ανέμων

  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Η μακρόχρονη οικογενειακή παράδοση είχε ως κλειδί για την επιτυχία, τα πάντα φρέσκα και υγιεινά υλικά, που προέρχονται από την τοπική ελληνική Γή. Προϊόντα τα οποία προέρχονται και από τα χέρια της ίδια της οικογένειας.

Η επιβράβευση όλου αυτού του προσωπικού αγώνα έρχεται το 2007 όταν το εστιατόριο αποκτά το «Σήμα της Ελληνικής Κουζίνας», μια ιδιαίτερη πιστοποίηση που δίδεται από τον ΕΟΤ.
Το εστιατόριο μας από τότε κοσμεί τις διεθνείς λίστες του ΕΟΤ, προβολής της Ελληνικής Κουζίνας και του Ελληνικό Τουρισμό.

Εμπιστευτείτε μας και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε σε ένα κόσμο γεύσεων, που μόνο το ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ γνωρίζει να κάνει τόσο καλά.

Η Μεσογειακή διατροφή θεωρείται σήμερα ιδανική για την διατροφή του ανθρώπου. Πολύτιμο αγαθό που εξασφαλίζει καλή υγεία και μακροβιότητα.

Σύμφωνα με σχετικά πρόσφατα στοιχεία της παγκόσμιας οργάνωσης υγείας ( 1987 ), οι θάνατοι από νοσήματα της καρδιάς και των αγγείων ήταν κατά πολύ λιγότεροι στην Ελλάδα απ’ όσο σε άλλες χώρες.

Η κουζίνα μας διαφοροποιείται από άλλες κουζίνες επειδή δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει τις γεύσεις όσο κι αν χρησιμοποιεί διαφορετικά υλικά για να παρασκευάσει το καθημερινό φαγητό.
Το κάθε υλικό απ’ αυτά διατηρεί την αυτονομία του την ταυτότητά του και την γεύση του άλλου.
Θα έλεγε κανείς πως όλα συνυπάρχουν αρμονικά και τελικά αναδεικνύουν τις λεπτές ισορροπίες που χαρακτηρίζουν τα πιάτα μας.

Η κουζίνα μας είναι τρόπος ζωής. Απλή, λιτή, χωρίς περιττά καρυκεύματα, χωρίς ενισχυτικά γεύσης αλλά και νόστιμη μέσα από την απλότητα αναδύεται η ευρηματικότητα της οικογένειας που κρατά στα χέρια της την εμπειρία αιώνων αλά δεν κρατά ποτέ σταγονόμετρο, ούτε έχει ζυγαριά στην κουζίνα της.

  Επωνυμία:
ΣΟΦΙΑ ΣΥΖ. ΔΗΜ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Αθανασοπούλου Σοφία
  Διεύθυνση
ΠΑΤΡΩΝ 91
  Τ.Κ.
20400
  Πόλη
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
  Τηλέφωνα
2743022853
  E-mail
periandrosa@gmail.com

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορίες

Στυλ : Κλασσικό Εστιατόριο
Κουζίνα : Τοπική Κουζίνα

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.