Σύνδεση

CYBERNET

  ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

To 1o Razer Spot της Κορινθίας με τις χαμηλότερες τιμές και το καλύτερο hardware! Οι εκπτώσεις στο CyberNet δεν τελειώνουν ποτέ! To καλύτερο internet cafe του Λουτρακίου, σε περιμένει με προσφορές: από 0,5€/ώρα έως 1,5€/ώρα για όλους! Μερικές από τις προσφορές μας: 

8:00-12:00 : 4 Ευρω (Δωρο Καφές)

22:00-06:00 : 7 Ευρω(Δώρο Μπύρα)

Προαγορά Χρόνου με τιμές από 0,50 Ευρω/Ωρα

Εκτύπωσε το βιογραφικό σου, στείλε φαξ, παίξε τα τελευταία παιχνίδια χωρίς...κολλήματα στα υπερσύγχρονα pc μας. Δες όλες τις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, την Ελληνική Superlegue, σε LED 3D HDTV 42”.

Κάνε instance στο WoW με χαμηλό ping και τους καλύτερους υπολογιστές και αγόρασε την prepaid του από το κατάστημα μας. PWNED em All στο League of Legends. Kill'em all στο Counter Strike, PvPαρε στους δεκάδες server Lineage που θα βρεις. Παιξε online Call of Duty και lan με την παρεα σου και παίξε παιχνιδια που δεν έχεις ξαναδεί σε internet cafe όπως Spec Ops, MOH Warfighter, Assasins Creed, Dirt, WRC, Sniper Elite, StarCraft, Hitman, όλη την σειρά Call of Duty και Need for Speed και πολλά άλλα.

Φέρε τον υπολογιστή σου, για επισκευή, έλεγχο software ή αναβάθμιση, εύκολα, γρήγορα και φτηνά. Ανάκτησε τα σημαντικά σου αρχεία από χαλασμένους σκληρούς δίσκους. Χτυπάμε την κρίση και προσφέρουμε χαμηλές τιμές σε αγορά καινούριου η μεταχειρισμένου υπολογιστή και περιφερειακών.

  Επωνυμία:
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  Διεύθυνση
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 4
  Τ.Κ.
20300
  Πόλη
ΛΟΥΤΡΑΚΙ
  Τηλέφωνα
2744500048
Κινητό Τηλέφωνο:
6944772767
  E-mail
tzavellas31983@hotmail.com

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.