Σύνδεση

Ανεμολογιο

  Ξυλόκαστρο

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Το ζαχαροπλαστείο-café Ανεμολόγιο βρίσκεται μια ανάσα από την θάλασσα, στην παραλία Ξυλόκαστρου και είναι ένα από τα πιο φημισμένα μαγαζιά της περιοχής, τόσο για την φιλική και άμεση εξυπηρέτηση, όσο και για τα αγνά και ποιοτικά προϊόντα του. Στο χώρο μας θα βρείτε πέραν από απολαυστικούς καφέδες και ροφήματα, γευστικά χειροποίητα γλυκά και νόστιμα snacks.

Επισκεφθείτε το Ανεμολόγιο καθημερινά και απολαύστε τον πρωινό σας καφέ συνοδεία ενός γευστικού πιάτου της επιλογής σας δίπλα στην θάλασσα. Δοκιμάστε σφολιάτες, sandwiches, σπιτικά χειροποίητα γλυκά, λουκουμάδες, κρουασάν και μια μεγάλη ακόμα ποικιλία προϊόντων που εμείς παρασκευάζουμε καθημερινά για εσάς, με αγάπη και μεράκι. Μην ξεχνάτε πως το café μας διανέμει στο χώρο σας όλα τα προϊόντα με ένα μόνο τηλεφώνημά σας. Πραγματοποιούμε delivery σε ολόκληρο το Ξυλόκαστρο, άμεσα και στις καλύτερες τιμές.

Στο χώρο μας μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια με την παρέα σας ή να συνδεθείτε στο internet, αφού διαθέτουμε ασύρματο ελεύθερο δίκτυο Wi-fi για όλους μας τους πελάτες. Σας περιμένουμε λοιπόν σε ένα φιλικό περιβάλλον για να σας φτιάξουμε τη διάθεση και να σας ανοίξουμε την όρεξη. Ενημερωθείτε μέσω της καινούργιας μας ιστοσελίδας για όλα μας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες και επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε θελήσετε. Γευτείτε τα πιο νόστιμα γλυκά ενώ βρίσκεστε δίπλα στην θάλασσα.

  Επωνυμία:
Θηβαίου Αικατερινη
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Θηβαίου Αικατερίνη
  Διεύθυνση
Κ. Καραμανλη 13
  Τ.Κ.
20300
  Πόλη
Ξυλόκαστρο
  Τηλέφωνα
2743023811
Κινητό Τηλέφωνο:
6945909877
  E-mail
anemologio16@gmail.com

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.