Σύνδεση

ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ

  Περιγιάλι

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Στο Περιγιάλι Κορινθίας δημιουργήσαμε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο στον οποίο προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας με μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που αναδεικνύει την σπουδαιότητα της οικογένειας και του τρόπου σκέψης μας.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά όλοι εμείς που αγαπήσαμε και πιστέψαμε από τη γέννηση του αυτό το εγχείρημα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι η προσπάθεια μας αγκαλιάστηκε από τον κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι που πιστέψατε όλοι εσείς το «Κεντρικόν», που δηλώσατε ουσιαστικά ότι η ποιότητα δεν πρέπει να στριμώχνεται μόνο στις πόλεις, που καθημερινά απολαμβάνετε τον καφέ μας, που δεν υπάγεται στους φημισμένους αυτού του τόπου, που απολαμβάνετε τα ολόφρεσκα γλυκά μας, την μεγάλη ποικιλία των μπισκότων μας και που για κάποιους από εσάς η πορτοκαλόπιτα μας δεν συγκρίνεται όπως λέτε.

Εμείς από την μεριά μας αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στην συνέχεια, είναι να μην κάνουμε τίποτα παραπάνω από αυτό που συνειδητά έχουμε επιλέξει : να σας καλωσορίζουμε χαμογελαστά σε ένα καθαρό και ιδιαίτερο χώρο και να σας προσφέρουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όσο εσείς θα μας εμπιστεύεστε τόσο εμείς θα συνεχίζουμε…

  Επωνυμία:
ΣΤΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Κατσίκας Ευάγγελος
  Διεύθυνση
Π.Ε.Π. 225
  Τ.Κ.
20100
  Πόλη
Περιγιάλι
  Τηλέφωνα
2741088180 , 6944837305
  E-mail
46860@test.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορίες

Στυλ : Bar Restaurant
Ειδική κατηγορία : Καφετέρια

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.