Σύνδεση

Gran Espresso

  ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το όραμα του ιδρυτή της εταιρείας Giorgio Pietri είναι να μοιραστεί με το κοινό το πάθος του για τον ποιοτικό καφέ espresso και να μεταφέρει την πείρα και το μεράκι του στην παραγωγή μοναδικών χαρμανιών με γνώμονα την αξεπέραστη ποιότητα και την ασύγκριτη γεύση, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια εταιρεία παραγωγής καφέ espresso που θα αποτελέσει πρότυπο σημείο αναφοράς στην αγορά του espresso. Μια πρωτοποριακή εταιρεία που προσφέρει ανώτερα ποιοτικά προϊόντα παραγωγής της στα καλύτερα σημεία πώλησης πανελλαδικά!

Αποστολή μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πλέον απαιτητικών καταναλωτών καφέ espresso & συναφών προϊόντων. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω της διαρκής αναζήτησης και επιλογής μόνο της βέλτιστης πρώτης ύλης από όλο τον κόσμο που κατόπιν υποβάλλουμε σε διαδικασίες προσεκτικού ψησίματος μέσω του οποίου προκύπτουν ανώτερα ποιοτικά χαρμάνια και μετατρέπονται σε πλούσιες ποικιλίες αποκλειστικής παραγωγής μας.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η απαράμιλλη ποιότητα είναι η βασική αρχή με την οποία πορεύεται η επιχείρησή μας όλα αυτά τα χρόνια και μας συντροφεύει κάθε μέρα. Είναι μια διαρκής διαδικασία και δέσμευση που ξεκινά από την φυτεία μιας ποικιλίας espresso σε μια συγκεκριμένη περιοχή καλλιέργειας καφέ στον κόσμο, συνεχίζεται με την συγκομιδή των πράσινων κόκκων καφέ που θα εξαχθούν και θα καταλήξουν στην επιχείρησή μας, τελειοποιείται στο ψήσιμό του κάτω από την προσωπική επίβλεψη του Giorgio Pietri, ενός αναγνωρισμένα δεξιοτέχνη «roaster», ολοκληρώνεται με τη συσκευασία του σε packaging υψηλής αισθητικής και καταλήγει σε κάθε κούπα καφέ που προμηθεύεστε από οποιοδήποτε κατάστημα φέρει το brand μας πανελλαδικά.

Η GIORGIO PIETRI διαφοροποιείται σε σχέση με την πλειοψηφία των εταιρειών παραγωγής καφέ παγκοσμίως καθώς ακολουθεί πιστά τις παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής Ιταλικού espresso. Ας ξεναγηθούμε στα βήματα τα οποία ακολουθούμε ευλαβικά για την παραγωγή κάθε γραμμαρίου καφέ…

  Επωνυμία:
Giorgio Pietri O.E
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ
  Διεύθυνση
ΕΥΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
  Τ.Κ.
20131
  Πόλη
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
  Τηλέφωνα
2741071080 , 6946256336
  E-mail
georgepietris@yahoo.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ωράριο Λειτουργίας

Μήνες (Από-Έως): όλο το χρόνο
Ημέρες (Από-Έως): Δευτέρα-Παρασκευη
Ώρες (Από-Έως): 8-5

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.