Σύνδεση

DIOGENIS TRAVEL

  Κόρινθος

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

about2_F15469.jpgΣας καλωσορίζουμε στο ταξιδιωτικό γραφείο μας Διογένης Travel Agency. Ένα σύγχρονο, λειτουργικό και πλήρως καταρτισμένο τουριστικό γραφείο, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τον ταξιδιώτη.

Στόχος μας είναι να σας ταξιδέψουμε στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού, εξυπηρετώντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

  • Τις προσωπικές και οικογενειακές σας ανάγκες για ξεκούραστες και απολαυστικές διακοπές.
  • Τις απαιτήσεις των επαγγελματικών σας μετακινήσεων.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στην υλοποίηση οργανωμένων ομαδικών εκδρομών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τη διοργάνωση απολαυστικών και συνάμα δημιουργικών ταξιδιωτικών περιηγήσεων για τα στελέχη ή τα μέλη σας (εάν εκπροσωπείτε ιδιωτικούς ή δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις, σωματεία ή συνεταιρισμούς, κλπ.).

Στο Διογένης Travel Agency πιστεύουμε στον παράγοντα άνθρωπο και είμαστε δίπλα του στην υλοποίηση των επιθυμιών του. Η βασική μας φιλοσοφία περιγράφεται στις ακόλουθες λέξεις :

  • Άνεση
  • Ποιότητα
  • Ασφάλεια
  • Αξιοπιστία

…ενώ στοχεύουμε και κατορθώνουμε να πετύχουμε τη καλύτερη σχέση μεταξύ τιμής και ποιότητας, παρέχοντας έτσι στον πελάτη μας τα διαπιστευτήρια που θα τον κάνουν να αισθανθεί σίγουρος για την απόφαση του να μας επιλέξει και θα του εξασφαλίσουν τη μέγιστη ποιότητα που αξίζει, χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.

Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε μαζί.

  Επωνυμία:
ΜΑΖΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΟΕ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Γιάννης Μάζος
  Διεύθυνση
Πυλαρινού 26Β
  Τ.Κ.
20100
  Πόλη
Κόρινθος
  Τηλέφωνα
2741075702
  Fax
2741075703
  E-mail
info@diogenistravel.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή την υπηρεσία

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.