Σύνδεση

LOVE YOUR HOLIDAYS

  ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Η εταιρεία “LOVE YOUR HOLIDAYS ” εδρεύει στην     Κόρινθο (Πατρών128) και με υποκατάστημα στην Αθήνα Άνω Γλυφάδα (Γούναρη 112-114, 16674). Ιδρύθηκε το 1972 από τον Σοφό  Ιωάννη ως εταιρία Τουριστικών Μεταφορών, του οποίου το έργο συνεχίζεται ως γραφείο πλέον γενικού τουρισμού και διοργανωτής ταξιδιών.

Διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό με πολυετή πείρα στον χώρο του τουρισμού και άψογη υπηρεσία.

Σκοπός της εταιρίας είναι η διενέργεια και οργάνωση πάσης φύσεως τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών, η έκδοση εισιτηρίων, η διενέργεια εκδρομών, η μεταφορά προσωπικού και η οργάνωση συνεδρίων. Για την εξυπηρέτηση των αναληφθέντων μεταφορικών έργων, η επιχείρηση εκμεταλλεύεται ιδιόκτητο στόλο τουριστικών λεωφορείων με μέσο όρο ηλικίας που δεν υπερβαίνει την 5ετία.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η εταιρεία ‘ LOVE YOUR HOLIDAYS’, κρύβει ένα θετικό μήνυμα προς όλους μας,  «αναψυχή» σημαίνει χαλάρωση, περιπέτεια, διασκέδαση σε κοντινά ή μακρινά θέρετρα της Ελλάδας, στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις, σε εξωτικούς ή μακρινούς προορισμούς... Σας «ταξιδεύουμε» με αξιοπιστία στην ποιότητα, την οργάνωση και την συνέπεια στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, με την αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο.
           

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία ‘ LOVE YOUR HOLIDAYS ’ εξειδικεύεται στη διοργάνωση:

  • Υπηρεσιών εδάφους  (Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο/ξενοδοχείο, εκδρομές και εξορμήσεις, ανεύρεση και εξασφάλιση ξενοδοχείου, υπηρεσίες προορισμών)
  • Εξειδίκευση στην οργάνωση  Ομαδικών ταξιδιών στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο με ειδικότητα στις αραβικές χώρες όπως Ντουμπάι, Τυνησία, Μαρόκο, Αίγυπτος, Ιορδανία, Λίβανο, Συρία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Μασκάτ, Αμερική και Ρωσία, Μαλδίβες, Μαυρίκιο… κ.α
  • Επαγγελματικών ταξιδιών
  • Εκδρομών
  • Κρουαζιέρες
  • Γαμήλια ταξίδια
  • Ταξιδιών αναψυχής
  • Όλων των ταξιδιωτικών υπηρεσιών (κρατήσεις εισιτηρίων: αεροπορικών, ακτοπλοϊκών, κρατήσεις ξενοδοχείων, μετακινήσεις με πούλμαν)

 

 

Επαγγελματικά Ταξίδια

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας! φροντίζουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια των επαγγελματικών ταξιδιών σας είτε πρόκειται για αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταφορές και υπηρεσίες VIP με πολυτελή οχήματα, ενοικίαση αυτοκινήτων, λιμουζίνες, ελικόπτερα και σκάφη.
 

Σύντομα δημιουργήθηκαν τμήματα επαγγελματικού ταξιδιού, εταιρικών συναντήσεων και δραστηριοτήτων, υπηρεσιών προς δημόσιους φορείς, και παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων.

  Επωνυμία:
ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ι. ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΣΟΦΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  Διεύθυνση
ΠΑΤΡΩΝ 128
  Τ.Κ.
20100
  Πόλη
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
  Τηλέφωνα
2741028688,22146,2741181040 , 2741028688,22146,6973771713
  Fax
2741024073
  E-mail
csofou@loveyourholidays.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος Υπηρεσιών & Ενοικίαση : Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Αεροπορικά εισιτήρια
Αυτοκίνητα

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή την υπηρεσία

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.