Σύνδεση

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ «ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.» LOUTRAKI THERMAL SPA

  Λουτράκι

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥLOUTRAKI THERMAL SPA

….μια υπέροχη εμπειρία υγείας, ευεξίας και ομορφιάς με τη ζωογόνο δύναμη του Ιαματικού Νερού Λουτρακίου!

ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟΣ …ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ  

Το υπερσύγχρονο LOUTRAKI THERMAL SPA σας υποδέχεται για να φροντίσει αποκλειστικά για εσάς, την προσωπική σωματική σας υγεία και να σας αποκαλύψει τα υπέροχα μυστικά του που θα σας χαρίσουν υγεία, ευεξία, χαλάρωση, ομορφιά και ψυχοσωματική αναγέννηση!

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του 5.000 τ.μ., σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον προσιτής πολυτέλειας και άριστης φιλοξενίας θα αναζωογονήσετε τις αισθήσεις σας, θα αναγεννήσετε το σώμα και το πνεύμα σ’ ένα μοναδικό ταξίδι εμπειρίας.

Στις εγκαταστάσεις του LOUTRAKI THERMAL SPA περιλαμβάνονται: 2 εσωτερικές θερμαινόμενες Πισίνες Ιαματικού Νερού με καταρράκτες και jet υδρομαλάξεων (υποβρύχια υδρομασάζ) εμβαδού 204 τ.μ. και 40 τ.μ., με θερμοκρασία 30 – 31 °C και 34 °C αντίστοιχα, για μοναδική χαλάρωση, ευεξία, αναζωογόνηση, θωράκιση της υγείας και ανακούφιση από μυοσκελετικά και άλλα προβλήματα. 1 εσωτερική Πισίνα ψυχρού ύδατος 20 τ.μ.. για μετατραυματικά  προβλήματα. 1 εξωτερική Πισίνα Ιαματικού Νερού με υδάτινο μανιτάρι και καταρράκτες 180 τ.μ., με κλιματική θερμοκρασία για απόλυτη ευεξία και αναζωογόνηση. 2 ατομικές καμπίνες με μπανιέρες υδροθεραπείας και η υπερσύγχρονη μπανιέρα Caracalla με πολλαπλούς εκτοξευτήρες. 3 διπλές καμπίνες με μπανιέρες υδροθεραπείας. 1 Σάουνα 2 Ατμόλουτρα/Χαμάμ για αναζωογόνηση, ευεξία και αποτοξίνωση. Χώροι ατομικού μασάζ και αίθουσες ομορφιάς και περιποίησης. 2 χώροι για Λασποθεραπεία. Αίθουσα Γυμναστικής και Yoga. Άνετοι χώροι υποδοχής και ανάπαυσης. Άνετη πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ιαματικού Νερού Λουτρακίου είναι: Υπόθερμο, Χλωρονατριούχο, Ασθενώς Αλκαλικό, Ραδιούχο.

Στο υπερσύγχρονο LOUTRAKI THERMAL SPA εκτός από τις βασικές υπηρεσίες, όπως υδρομασάζ στις Πισίνες ή σε μπανιέρα με Ιαματικό Νερό, Σάουνα και Ατμόλουτρο,  μπορείτε να επιλέξετε και να απολαύσετε πολλές υπηρεσίες από τις οποίες παρέχονται, όπως:

Χαλαρωτικά μασάζ (μασάζ σε όλο το σώμα, μασάζ με πουγκιά από βότανα, μασάζ με 4 χέρια, μασάζ με ζεστό κερί, μασάζ σε όλο το σώμα για ζευγάρια).

Θεραπευτικά μασάζ (μασάζ πλάτης, μασάζ κάτω άκρων, μασάζ κεφαλής, μασάζ με ηφαιστειακές πέτρες, μασάζ deep tissue).

Προγράμματα αναζωογόνησης  κι ευεξίας για το σώμα (Λασποθεραπεία με ιαματική λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα, Σοκολατοθεραπεία, Πρόγραμμα Καλλιστώ με προϊόντα ελαιόλαδου, Ηλέκτρα, Herbal Body Treatment, πρόγραμμα Άδωνης για άνδρες  κ.ά.).

Θεραπείες αναζωογόνησης και λάμψης για το πρόσωπο (Θρέψη κι ενυδάτωση προσώπου, Κυτταρική Αναδόμηση προσώπου με διαμαντόμασκα, Αντιγηραντική θεραπεία προσώπου ‘’Χρόνος’’, σύσφιξη προσώπου με τη δύναμη του Κολλαγόνου, περιποίηση αντιγήρανσης για τον άνδρα με υαλουρονικό οξύ, κ.ά.

Μονοήμερα πολυτελή πακέτα ευεξίας – ομορφιάς (πακέτο νύφης, Spa για ζευγάρια, πρόγραμμα για bachelor party). 

Στο Υδροθεραπευτήριο παρέχονται ακόμα εξειδικευμένα θεραπευτικά προγράμματα 3,5 & 6 ημερών για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων υγείας, δισκοπάθεια, αρθρίτιδες, αυχενικό σύνδρομο, ρευματοπάθεια, ισχιαλγία, οσφυαλγία, για παθήσεις του δέρματος κ.ά.

Θεραπευτικά Οφέλη για την Υγεία: Χαρίζει ευεξία και αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος, θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, προάγει τη μυϊκή χαλάρωση καταπραϋνοντας τα συμπτώματα που δημιουργεί ο σύγχρονος καθιστικός τρόπος ζωής, βελτιώνοντας την κινητικότητα των αρθρώσεων, μειώνει τα επίπεδα της ορμόνης του στρες και δρα ευεργετικά σε δερματικές αυτοάνοσες και άλλες παθήσεις κ.ά.

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

5 χλμ. από τη Διώρυγα του Ισθμού/ 80 χλμ. από την Αθήνα/ 15’ από τον προαστιακό Κορίνθου/ εύκολη πρόσβαση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος & την Πάτρα.

Το LOUTRAKI THERMAL SPA λειτουργεί όλο το χρόνο, Σάββατο, Κυριακή και αργίες.

Ωράριο Λειτουργίας: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 11.00 – 19.00 & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 11.00 – 20.00

Για να εξασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα των θεραπειών που επιθυμείτε, επικοινωνήστε από πριν με τα τηλέφωνα της Υποδοχής: 27440 22215 και 27440 62186.

Για ακυρώσεις παρακαλούμε να μας ενημερώνετε 48 ώρες πριν την προγραμματισμένη ημέρα θεραπείας ή περιποίησης.

Για τη δική σας ασφάλεια, κατά την επίσκεψή σας αποφεύγετε να φέρνετε μαζί σας τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα σημαντικής αξίας.

Η χρήση των εγκαταστάσεων επιτρέπεται σε άτομα άνω των 15 ετών.

  Επωνυμία:
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ «ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.» LOUTRAKI THERMAL SPA
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Βασιλική Νικολοπούλου
  Διεύθυνση
Γ. ΛΕΚΚΑ 24
  Τ.Κ.
20300
  Πόλη
Λουτράκι
  Τηλέφωνα
2744062186 , :2744022215
  Fax
2744062187
  E-mail
info@loutrakispa.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή τη δραστηριότητα

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.