Σύνδεση

SARONIKOS RESIDENCES

  ΣΟΦΙΚΟ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Σε ένα μαγευτικό σημείο, στην γραφική παραλία του Φραγκολίμανου-Αμόνι   Κορινθίας η πολυτέλεια, η ηρεμία και η ιδιωτικότητα σε συνδιασμό με την θερμή και φιλόξενη περιποίησή μας, προσφέρουν στους πελάτες μας  αξέχαστες διακοπές, τόσο για οικογένειες με μικρά παιδιά όσο και για χαλαρωτικές  διακοπές δίπλα στην θάλασσα. 

Το Saronikos Residences διαθέτει μεγάλη πισίνα εξωτερική, γήπεδα μπάσκετ, ποσοσφαίρου, τέννις, beach volley, παιδική χαρά και ειδικό χωρό δραστηριοτήτων  όπως πινκ πονκ, μπιλιάρδο κλπ. 

Όλες οι κατοικίες είναι πλήρως εξοπλισμένες. Το σύνολον των ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει είναι ως 35. Παρέχεται δωρεάν wi-fi. 

Το Saronikos Residences σε απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών μόλις 120χιλ, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους το Θέατρο Επιδαύρου (45χλμ),τον  Ισθμό (35χλμ), τις Μυκήνες, την Αρχαία Κόρινθο, την Λίμνη Βουλιαγμένης, την Νεμέα(66χλμ), το Ναύπλιο (68χλμ) κλπ.

Το κατάλυμα προσφέρει ειδικά διατροφικά μενού, ενώ υπάρχουν επίσης εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Στο Resort διοργανώνονται κοινωνικές εκδηλώσεις ( γάμοι, βαπτίσεις ).

H χρήση των κατοικιών και όλων των χώρων του Saronikos Residences γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τους ενοίκους του Resort. 

H απόσταση μεταξύ των σπιτιών είναι περίπου 20μέτρα και σχεδόν η ίδια απόσταση από την θάλασσα.

To Saronikos Residences είναι ένας παράδεισος δίπλα στην θάλασσα....! 

  Επωνυμία:
SARONIKOS RESIDENCES
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΩΡΑΪΤΗ ΜΑΡΙΑ
  Διεύθυνση
ΦΡΑΓΚΟΛΙΜΑΝΟ
  Τ.Κ.
20004
  Πόλη
ΣΟΦΙΚΟ
  Τηλέφωνα
2741085363
Κινητό Τηλέφωνο:
2741085363
  Fax
0
  E-mail
info@eurentals.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.