Σύνδεση

ΘΕΑΣΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ

  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Στα Τρίκαλα Κορινθίας, σε έναν απο τους καλύτερους ορεινούς προορισμούς για όλες τις εποχές του χρόνου και σε απόσταση μόλις 1.30 ώρα απο την Αθήνα, σε ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον δημιουργήσαμε τον ξενώνα “Θέασις “.

Με σεβασμό στην αισθητική της περιοχής ο ξενώνας είναι κατασκευασμένος απο φυσικά υλικά (πέτρα και ξύλο ) και η διακόσμηση των χώρων έγινε με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Αποτέλεσμα ήταν ένα παραδοσιακό, ζεστό και πολυτελές περιβάλλον που κάνει την διαμονή σας αξέχαστη.

Οι επισκέπτες μας θα βρούν φιλικό περιβάλλον, εξυπηρέτηση, άνεση και ευγένεια.

Απο όλους τους χώρους του ξενώνα υπάρχει απεριόριστη θέα και μπορείτε να αφήστε το βλέμα σας να περιπλανηθεί το χειμώνα στις χιονισμένες βουνοκορφές της Ζήρειας και τον Κορινθιακό Κόλπο.
Ο ξενώνας ” Θέασις ” βρίσκεται 50μ απο την πλατεία των Κάτω Τρικάλων όπου θα βρείτε παραδοσιακές ταβέρνες, cafe και mini market, πρατήριο άρτου και ζαχαροπλαστικής, παιδική χαρά και αποτελείται απο ανεξάρτητες δυόροφες σουίτες 60 τ.μ όπου μπορούν να φιλοξενήσουν 2-4 άτομα, suite 40 τμ που φιλοξενεί 2-4 άτομα και deluxe studio 35τμ που φιλοξενεί 2-3 άτομα, λειτουργεί δε όλο τον χρόνο.

Για όσους επισκέπτες αναζητούν την καλοκαιρινή δροσιά συνδιάζοντας την με θάλασσα, σε απόσταση 20 λεπτών βρίσκονται οι μαγευτικές παραλίες του Ξυλοκάστρου.

Όλα διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση .
Δεκτές πιστωτικές κάρτες

  Επωνυμία:
ΘΕΑΣΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
  Διεύθυνση
ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ -
  Τ.Κ.
20400
  Πόλη
ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  Τηλέφωνα
2743091316
Κινητό Τηλέφωνο:
2743091316
  E-mail
info@xenonastheasis.gr

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.