Σύνδεση

Πλειάδες Στούντιος

  ΚΑΛΛΙΑΝΟΙ

Satelite Map



Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Το συγκρότημα των ενοικιαζόμενων επιπλωμένων κατοικιών "Πλειάδες" δημιουργήθηκε το 2006 με στόχο να προσφέρει στην περιοχή της Στυμφαλίας υπηρεσίες διαμονής υψηλών προδιαγραφών με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Ο ξενώνας μας βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων και μόλις 20 λεπτά από το παραθαλάσσιο Κιάτο.

Οι Πλειάδες κατά τη μυθολογία ήταν κόρες του τιτάνα Ατλαντα και της Πλειώνης, αδελφές των Υάδων. Την ύπαρξή τους οι αρχαίοι Έλληνες εμπνεύσθηκαν απ' τον ομώνυμο αστερισμό, που στα νεώτερα χρόνια έγινε γνωστός σαν Πούλια. Γεννήθηκαν στο όρος Κυλλήνη και θεωρούνταν θεότητες του βουνού. Από την ένωσή τους με το Δία γεννήθηκαν θεοί και ήρωες. Οι Πλειάδες ήταν εφτά, όπως και τα αστέρια του αστερισμού που είναι ορατά με γυμνό μάτι:
Η Μαία η πρώτη κόρη και ωραιότερη όλων, που γέννησε τον θεό Ερμή μέσα στο ομώνυμο σπήλαιο στις πλαγιές της Ζήρειας, "δάνεισε" το όνομα της στο μεγαλύτερο διαμέρισμα του συγκροτήματός μας. Οι υπόλοιπες έξι, η Ταϋγέτη, η Ηλέκτρα, η Αλκυόνη, η Στερόπη, η Κελαινώ και η Μερόπη "έδωσαν" τα ονόματά τους στα υπόλοιπα διαμερίσματά μας.
Το ύφος των διαμερισμάτων μας διαφοροποιείται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της κάθε μιας από τις επτά αδελφές.

Όλα τα δωμάτια παρέχουν τζάκι, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κουζίνα και ψυγείο, καθιστικό, ντουσιέρα, τηλεόραση και μπαλκόνι με θέα στον κάμπο. Επίσης διαθέτουμε παιδική χαρά για να απασχολούνται μικροί και ...μεγάλοι!
Έχουμε κατασκευάσει και τα επτά διαμερίσματα με πολύ μεράκι και ιδιαίτερη αγάπη για για την περιοχή μας και την παράδοση.

  Επωνυμία:
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΖ. ΠΕΡ. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΖ. ΠΕΡ. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ
  Διεύθυνση
ΚΑΛΛΙΑΝΟΙ
  Τ.Κ.
20016
  Πόλη
ΚΑΛΛΙΑΝΟΙ
  Τηλέφωνα
2747022224
Κινητό Τηλέφωνο:
6972237443
  E-mail
info@pleiades-studios.gr

Κορυφαίες Παροχές

Υπαίθριος χώρος στάθμευσης

  • Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   
espa-banner
Πολιτική Ασφάλειας / Όροι Χρήσης

Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.